Sepuluh Tabiat Pemenang Lotto yang Berjaya

Terdapat pepatah lama yang mengingatkan kita kebenaran kehidupan yang dilupakan: Anda tidak boleh membuat sesuatu daripada tiada. Tetapi, walaupun kebenaran perkara ini jarang dinafikan, terdapat ramai orang yang sanggup cuba melakukan perkara itu. Mereka ingin cepat kaya tanpa melabur banyak wang atau banyak tenaga. Sekarang, kita semua tahu salah tanggapan penting yang mengelirukan dan tidak benar: skim “cepat kaya”. Kemungkinannya sentiasa bertentangan dengan lelaki yang mengejar ganjaran daripada semua perkadaran dengan masa, tenaga, dan kebolehan yang dia masukkan ke dalam perusahaan MEGA888.
Ia adalah sama benar berkenaan dengan pemerolehan kemahiran dan keupayaan intelektual untuk kejayaan lotto. Mudahnya, anda tidak boleh berjaya jika anda tidak sanggup melakukan sesuatu untuknya. Sama seperti terdapat ramai yang akan membuat kekayaan tanpa pelaburan wang, masa, tenaga, begitu juga terdapat ramai yang akan memperoleh kedua-dua kemahiran dan keupayaan intelektual tanpa pelaburan, tanpa perlu bersusah payah untuk meletakkan asas yang mencukupi. Dan, kerana keupayaan adalah perkara yang kurang ketara daripada wang, ramai yang menganggap mereka telah mencapainya sedangkan mereka tidak melakukannya. Ini adalah benar terutamanya dalam bentuk kebolehan yang lebih intelek. Hanya orang yang sangat bodoh akan mempercayai dirinya sebagai pemain lotto yang pakar jika dia benar-benar tidak cekap ke arah ini. Tetapi kami mempunyai contoh yang mencukupi tentang orang dari jenis “cepat kaya” yang percaya bahawa pertimbangan mereka terhadap sesuatu perkara adalah daripada seorang pakar.
Bolehkah seorang lelaki dengan niat yang baik, tetapi tanpa tindakan, memenangi loteri? tidak pernah. Tidak. Saya tidak berniat jahat, dan saya juga tidak mahu menghina seseorang. Tetapi ia adalah kebenaran. Sekarang, saya menyenaraikan di bawah sepuluh tabiat yang telah dibangunkan dalam diri saya, kemungkinan untuk menjadi orang yang berjaya dalam sebarang tindakan yang saya lakukan, termasuk lotto dan dengan hormatnya saya cadangkan kepada anda, kerana ia telah terbukti berkesan.
1) Saya terpaksa mendedahkan rahsia saya yang saya gunakan selama bertahun-tahun. Perkara pertama pada waktu pagi apabila saya bangun adalah untuk menggerakkan jari kaki, ke depan dan ke belakang, dengan cepat, 20 kali. Ini mendorong darah yang telah berhenti semalaman, dari kaki ke jantung, untuk mendapat oksigen serta-merta. Ia adalah banyak darah. Hasil serta merta? Kekuatan, kesegaran, keinginan untuk berjaya dalam hidup secara amnya, dan khususnya pada hari itu. Saya teruja sepanjang hari dan saya penuh dengan tenaga kreatif.
2) Tiga minit bernafas dalam-dalam pada waktu pagi membawa saya oksigen segar ke otak saya, sangat diperlukan untuk keadaan kesihatan umum saya. Hasil daripada pengalaman, kita mula mengabaikan perkara-perkara yang sebelum ini sangat kita inginkan. Tetapi saya memaksa diri saya untuk mengelakkan sebarang gangguan dan meneruskan dengan mata nombor tiga.
3) Undang-undang kejayaan mengatakan bahawa anda mesti menjaga untuk merealisasikan hanya satu matlamat besar pada satu masa. Anda tidak boleh mengejar dua arnab sekaligus. Dan kemudian, selepas anda meletakkan darah dalam pergerakan dan anda telah mengoksigenkan otak anda pada waktu pagi, perkara pertama adalah melakukan sesuatu untuk matlamat utama anda. Ia anda perlu lakukan dengan apa-apa kos dan tanpa sebarang alasan. Saya tidak boleh memberikan resipi di sini, kerana ia akan menjadi salah atau tidak sesuai untuk semua orang. Tetapi sesiapa yang benar-benar ingin memenangi loteri, mesti mencari jalan yang betul untuk dirinya.
4) Jadikan anda tabiat untuk mengambil dua keping coklat, semasa anda bekerja pada sistem lotto anda.
5) Jadikan anda tabiat luar biasa untuk menangis beberapa kali sehari, dengan kuat: “(nama anda), saya seorang yang disayangi, orang yang berjaya”.
6) Ingatkan diri anda tentang niat anda, beberapa kali sehari
7) Tabiat terbaik ialah, tidak memberitahu sesiapa tentang keputusan anda. Jika anda memberitahu, anda akan berkecil hati.
8) Amalkan satu lagi tabiat sihat berjalan di sekitar rumah selama setengah jam dan renungkan bagaimana Albert Einstein akan bekerja pada sistem anda.
9) Buat senarai dengan soalan dan masalah yang anda temui semasa bekerja pada sistem anda dan mula menyelesaikannya satu demi satu.
10) Tabiat terakhir yang perlu anda pasang ialah memvisualisasikan diri anda, setiap hari, sebagai pemenang lotto yang berjaya.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *